ÉRTÉKESÍTÉS 70 240 70 50

Technika

A 31KW-os levegős hőszivattyú, fal- és mennyezetfűtés illetve hűtés, zéró emisszió. A+ kategóriás műanyag ablak öt légkamrával, és háromrétegű 33-38 dB-es hangszigetelésű üveggel. Raffstore árnyékolás, hő- és hangszigetelés télen-nyáron. Az épület emelt szintű szerkezetkész állapotban kerül átadásra. Az épület tervezésénél fokozottan figyeltünk az energetikai mutatókra, és a rezsiköltségek minimalizálására.

A levegőkazán, vagyis a levegős hőszivattyú, várhatóan lecseréli az elkövetkezendő néhány évtizedben a gázkazánokat. Egy komoly levegős hőszivattyú 1.- Ft-nyi elektromos áram befektetéssel, 3,1.- Ft-nyi energiát von el a külső környezetből, akár -20°C-os külső hőmérséklet esetén is! Ezzel a módszerrel, a működésbe fektetett energiát is visszanyerjük, amely garantálja az olcsó működést.

A svájci tulajdonú német Alpha-InnoTec 31KW-os hőszivattyú lényegesen olcsóbban működik, mint egy gázkazán és a fal-, illetve mennyezethűtéssel a kellemes nyári klíma is központilag van megoldva a lakásokban, egyedi hőmennyiség mérőkkel. A levegős hőszivattyú a külső levegőből elvont energiával állítja elő a használati melegvízet is, így a társasház teljesen független a gáztól, nincs kéménye, nem robban, biztonságos a működése, alacsony rezsiköltséget eredményez, és zéró emisszióval jár. Az alacsony költségeket jól mutatja, hogy egy ilyen levegős hőszivattyú megtérülési ideje mindössze három év.

*Az oldalon található információk tájékoztató jellegűek, a szerződésben foglaltak a mérvadóak.